Меню
Знайти
Київ
Львів
Івано-Франківськ
Єдиний колл-центр в Києві
Пн-Пт: з 7:30 до 21:00
Сб: 8:00-20:00
Нд: 9:00-18:00

Лікарі Інституту вертебрології та реабілітації співпрацюватимуть з головним ортодонтом Міністерства охорони здоров'я України

  1. IVR
  2. Новини
  3. Лікарі Інституту вертебрології та реабілітації співпрацюватимуть з головним ортодонтом Міністерства охорони здоров'я України

Лікарі Інституту вертебрології та реабілітації співпрацюватимуть з головним ортодонтом Міністрества охорони здоров'я України.

У Києві 1 квітня лікарі Інституту вертебрології та реабілітації провели комплексну зустріч з Президентом Національної Асоціації Ортодонтів України, головним ортодонтом Міністерства охорони здоров'я України, завідуючої кафедрою ортодонтії Київської медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, заслуженим лікарем України, Драгомирецької Мирославою Степанівною.

На зустрічі розглядали особливості лікування пацієнтів з м'язово-суглобової дисфункцією, взаємозв'язок вертебрології і ортодонтії, вплив зубощелепних порушень на здоров'я спини. Наприклад, якщо вчасно виправити патологію нижньої щелепи, можна значно скорегувати поставу. І, навпаки, при вроджених і набутих ортопедичних патологіях, спостерігається прямий зв'язок з погіршенням прикусу у людини з проблемною спиною.

Зустріч пройшла насичено і плідно, було налагоджено партнерство між Інститутом вертебрології і реабілітації та клінікою Драгомирецької: лікарі обох клінік будуть на постійній основі обмінюватися досвідом. Вже найближчим часом лікарі Інституту проводитимуть спільні прийоми з фахівцями клініки Драгомирецької у Львові.

Чи була ця інформація вам корисна?
Оцініть інформацію на сторінці, нам важлива ваша думка
Усього голосів: 1
Середня оцінка: 5