Меню
Знайти
Київ
Львів
Івано-Франківськ
Єдиний колл-центр в Києві
Пн-Пт: з 7:30 до 21:00
Сб: 8:00-20:00
Нд: 9:00-18:00

Інститут вертебрології та реабілітації уклав партнерське угоду з Федерацією лижного спорту України

  1. IVR
  2. Новини
  3. Інститут вертебрології та реабілітації уклав партнерське угоду з Федерацією лижного спорту України

Інститут вертебрології і реабілітації уклав партнерську угоду з Федерацією лижного спорту України в рамках співпраці з Національним Олімпійським Комітетом України. Мета партнерства - сприяти розвитку Олімпійського руху в Україні і забезпечити медичну підтримку в напрямку фізичної реабілітації спортсменів.

Професійний спорт завжди вимагає особливої ​​уваги до здоров'я спортсменів. У лижному спорті особливої ​​уваги потребує саме опорно-руховий апарат.

Інститут вертебрології і реабілітації розпочала свою діяльність з атлетами-лижниками з використанням спеціальної фінсько-німецької методики і унікального в Україні комп'ютеризованого тренажерного обладнання David на базі Центру зміцнення хребта і реабілітації суглобів.

Фахівці Інституту ввели програму реабілітації спортсменів ФЛСУ, яка вже сьогодні показує певні результати. Використання високотехнологічного обладнання дозволяє системно відстежувати поліпшення фізичних показників.

Наша мета - надати можливість українським спортсменам отримати якісну медичну допомогу і пройти фізичну реабілітацію європейського рівня заради високих досягнень українського спорту!

Чи була ця інформація вам корисна?
Оцініть інформацію на сторінці, нам важлива ваша думка
Усього голосів: 1
Середня оцінка: 4