Меню
Знайти
Київ
Львів
Івано-Франківськ
Єдиний колл-центр в Києві
Пн-Пт: з 7:30 до 21:00
Сб: 8:00-20:00
Нд: 9:00-18:00

Відкрився новий філіал Інституту у Львові, вул. Кульпарківська 99-б!

  1. IVR
  2. Новини
  3. Відкрився новий філіал Інституту у Львові, вул. Кульпарківська 99-б!

Ми відкрили філію «Інституту вертебрології та реабілітації» у Львові. Презентацію відкриття філії відвідали представники міської влади, провідні лікарі Львова, преса, наші друзі і партнери. 

Львівська філія застосовує той же комплекс консервативних методів лікування спини, як вся мережа: метод «короткого важеля», лікувальний масаж, фізіотерапія, лікування рухом на унікальних для України комп'ютеризованих медичних тренажерах David.

«Особливість нашої роботи полягає в тому, що ми прагнемо не просто вилікувати пацієнта і зняти його гострий біль, ми прагнемо вирішити проблеми, хронічні наболілі проблеми пацієнта в цілому і назавжди», - Бабич Тетяна, директор мережі медичних центрів «Інститут вертебрології і реабілітації» .

В Інституті вертебрології і реабілітації ми лікуємо остеохондроз хребта, протрузії, грижі, артрози, артрит, радикуліт, п'яткову шпору і інші хронічні, посттравматичні і післяопераційні патології опорно-рухового апарату. А наші фахівці постійно вдосконалюють свої навички і шукають індивідуальний підхід до кожного пацієнта.

«На базі нашої клініки ми розробляємо і проводимо власні наукові дослідження, також впроваджуємо різні інноваційні методики, які ми самі розробляємо», - Ігор Каришев, головний лікар мережі медичних центрів «Інститут вертебрології і реабілітації».

Мережа медичних центрів «Інститут вертебрології і реабілітації» відкрили у 2002 році в Києві. Сьогодні клініка динамічно розвивається і налічує вже 6 філій по всій Україні.

 
Чи була ця інформація вам корисна?
Оцініть інформацію на сторінці, нам важлива ваша думка
Усього голосів: 1
Середня оцінка: 1