Меню
Знайти
Київ
Львів
Івано-Франківськ
Єдиний колл-центр в Києві
Пн-Пт: з 7:30 до 21:00
Сб: 8:00-20:00
Нд: 9:00-18:00

З 13 квітня записатися на курс реабілітації рухом по фінсько-німецькою методикою David можна у філії на вулиці Андрющенка 7/19!

  1. IVR
  2. Новини
  3. З 13 квітня записатися на курс реабілітації рухом по фінсько-німецькою методикою David можна у філії на вулиці Андрющенка 7/19!

Відкрився ще один «Центр зміцнення хребта і реабілітації суглобів», на Андрющенко 7/19! Тепер Ви можете вибрати, де Вам зручніше займатися на медичних тренажерах David: у філії на вулиці Багговутівській, або - на вулиці Андрющенка.

У філії на Андрющенко розміщена спеціалізується на лікуванні хвороб спини і шиї лінійка обладнання David. Тим, кому необхідне лікування суглобів верхніх і нижніх кінцівок, можна пройти курс лікування на спеціалізованих лінійках, які є тільки в філії на вулиці Багговутівській, 23.

Курс занять на комп'ютеризованих тренажерах за методикою David дозволяє опрацювати глибокі м'язи спини і надовго закріпити отриманий при лікуванні та реабілітації результат, що неможливо зробити на звичайних фітнес-тренажерах.

Ця методика не допускає суб'єктивності в діагностиці, призначення та проведення курсу лікування: програма складається в результаті ретельного комп'ютерного тестування пацієнта і коригується в міру його прогресу.

Методика ефективна і абсолютно безпечна завдяки ізоляції м'язів, які не повинні працювати, і подачі для кожної групи глибоких м'язів посильної навантаження.

Чекаємо Вас в новому «Центрі зміцнення хребта і реабілітації суглобів» на Андрющенка 7/19!

Чи була ця інформація вам корисна?
Оцініть інформацію на сторінці, нам важлива ваша думка